Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sportovci najdou v jihlavské nemocnici svého lékaře

/
/
/
315312 Zobrazení



Nejenom profesionální sportovci nemusí jezdit za tělovýchovným lékařem na prohlídky daleko. Nově vznikla v jihlavské nemocnici ambulance zaměřená na vyšetření sportovců i široké veřejnosti. Funguje od tohoto týdne. 

„Ambulance bude zajišťovat vyšetření a preskripci pohybu pro širokou veřejnost a prohlídky sportovců,“ upřesňuje lékař Jiří Bachr. Pacienti se budou nechat vyšetřit a nechat změřit klidové EKG, podstoupit zátěžový test, prověřit práci svého srdce při zátěži na ergometrii, podstoupit echokardiografii, neboli ultrazvukové vyšetření srdce, a klidovou spinometrii. Tedy fyziologický test měřící objem vzduchu, který pacient vdechuje či vydechuje v závislosti na čase.

Vyšetřování bude probíhat po předchozí telefonické domluvě na kardiologické ambulanci jihlavské nemocnice. Služby jsou zpoplatněné a ceník najdou pacienti na stránkách nemocnice. Telefon pro objednání je 703 426 190.

  • Facebook
  • Twitter