Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Infocentrum dukovanské elektrárny nabídne výrobu velikonočních dekorací i loutkové divadlo

/
/
/
234 Zobrazení



Víkend 23. – 24. března bude patřit velikonočnímu tvoření v dukovanském infocentru. Speciální velikonoční program bude přizpůsoben rodinným návštěvám a doplněn o loutkovou pohádku Zvířátka a loupežníci. Chybět nebude několik zastavení, ve kterých si malí i velcí zájemci vyrobí velikonoční dekorace.

Přímo v infocentru elektrárny si budou moci malí i velcí návštěvníci vyrobit dekorace pro výzdobu jejich domovů na blížící se velikonoční svátky. Připravené budou dílny na výrobu pomlázek, mramorových vajíček, ale i slaměných slepiček a zajíčků nebo kuřátek v trávě. Návštěvníci si svoje výrobky odnesou domů pro radost o svátcích i pro vzpomínku na návštěvu dukovanské elektrárny. Tvořivé dílny povedou zkušení pracovníci studentského klubu Halahoj Třebíč. V sobotu i v neděli dopoledne se návštěvníci mohou těšit na loutkovou pohádku Zvířátka a loupežníci v podání Dřevěného divadla.

Všichni příchozí mohou také využít prohlídky Infocentra za doprovodu průvodkyň nebo si vyzkoušet virtuální brýle, které vás přenesou k reaktoru nebo na vrchol 125 metrů vysoké chladicí věže. (brýle jsou jenom pro starší 12 let)

Tematické víkendy se konají v Infocentru elektrárny pro velký zájem již poněkolikáté. Tradičně je to v období před Vánoci a Velikonocemi. Zrekonstruované Infocentrum nabízí pro podobné aktivity atraktivní prostředí. Vedle těchto tematických programů se zde konají také zajímavé přednášky různých osobností, pořádají noční nebo speciální víkendové prohlídky.

  • Facebook
  • Twitter